Menu

Maak je keuze van de à la carte kaart met gerechten gemaakt van producten van topkwaliteit. Liever een goed glas wijn of een (alcoholvrije) cocktail met jouw keuze van onze uitgebreide selectie bites aan de bar? Voorafgaand aan de voorstelling in het Nieuwe Luxor Theater een hapje eten?

Bij VISTA Rotterdam kan het allemaal. Er is zelfs een plaats aan de bar te reserveren, voor wie verzekerd wil zijn van ongedwongen culinair genieten op hoger eetniveau. Op de wijnkaart vind je een ruime keuze aan kwaliteitswijnen en wijnen per glas.

Vanuit hun basis bij restaurant VISTA in Willemstad zorgen gastvrouw Ingrid en SVH Meesterkok Henrie van der Heijden ervoor dat het Rotterdamse zusje volgens hun filosofie gerund wordt: lekker eten gemaakt met topkwaliteit producten in een ongedwongen sfeer en met een gulle dosis gastvrijheid. Noem het nonchalante perfectie!

Voorgerechten/ Starters

Starters

Rundercarpaccio | peterselie | bieslook | spekjes | Pecorino
Beef carpaccio | parsley | chives | bacon | Pecorino
€19,50

XXL carpaccio
€23,50

Supplement eendenleverkrullen
Supplement duckliver curls
€10,00

Geelvin tonijn, tataki en tartaar | watermeloen | limoenblad
Yellowfin tuna, tataki | lobster | watermelon | limeleaf
€21,50

Zeebaars, tiradito | verveine | citrus | venkel
Seabass, tiradito | verveine | citrus | fennel
€19,00

Gerookte zalm | ‘crispy’ aardappel | mierikswortel saus
Smoked salmon | crispy potato | horse radish sauce
€16,00

Steak tartaar kalf | truffel | parmezaan
Tatar of veal | truffle | parmesan
€17,50

Terrine ganzenlever | appel | hazelnoot | brioche
Terrine gooseliver | apple | hazelnut | brioche
€26,00

Burrata | avocado | tomaat | basilicum
Burrata | avocado | tomato | basil
€16,00

Bisque van Hollandse garnalen | dragon | fijne groenten
Bisque of shrimps | tarragon | vegetables
€17,50

Vongole | groene curry | kaffir
Vongole | green curry | kaffir lime
€24,50

Business Lunch

Lunch 3 gangen
Lunch 3 courses
€49,50

Hoofdgerechten

Main courses

Tournedos, geroosterd | uiencompote | Madeira jus
Tenderloin, roasted | onioncompote | Madeira gravy
€38,50

Gebakken ganzenlever supplement
Pan-fried gooseliver supplement
€12,50

Kalfshaas, gepocheerd | doperwten | morieljes
Fillet of veal, poached | green peas | morels
€32,50

Eendenborst, gebraden | zomer groenten | Vin jaune
Duck breast, pan-fried | polenta | white port
€26,50

Côte de Boeuf, geroosterd | choron saus (2 pers.)
Côte de Boeuf, roasted | choron sauce
€95,00

Kabeljauw, gebrand | mosselen | saffraan | lamsoren
Cod fillet, torched | mussels | saffron | samphire
€26,00

Tarbotfilet, gebakken | spinazie | ravioli kreeft | kreeftensaus
Turbot fillet | spinach | ravioli lobster | lobster sauce
€37,50

Hele zeebaars zonder graat, gegrild | beurre blanc | tuinkruiden (2 pers.)
Whole seabass, without bone, from the grill | beurre blanc | garden herbs
€59,50

Macaroni | gepocheerd hoeve-ei | gehakte truffel | paddenstoelen
Macaroni | poached farm egg | diced truffle | mushrooms
€24,50

Bijgerechten

Side dishes

Groene asperges
Green asparagus
€8,50

Little gem salade | Caesar | spekjes
Little gem salad | Caesar | bacon
€5,00

Frietjes | mayonaise
Fries | mayonnaise
€6,00

Frietjes | truffel | parmezaan
Fries | truffle | parmesan
€8,50


Voor allergenen kunt u zich wenden tot het personeel

Lunch & Diner

Ontvangst lunch 12:00 – 14:30 uur
Ontvangst diner 17:30 – 21:15 uur

Ons menu