Menu

Maak je keuze van de à la carte kaart met gerechten gemaakt van producten van topkwaliteit. Liever een goed glas wijn of een (alcoholvrije) cocktail met jouw keuze van onze uitgebreide selectie bites aan de bar? Voorafgaand aan de voorstelling in het Nieuwe Luxor Theater een hapje eten?

Bij VISTA Rotterdam kan het allemaal. Er is zelfs een plaats aan de bar te reserveren, voor wie verzekerd wil zijn van ongedwongen culinair genieten op hoger eetniveau. Op de wijnkaart vind je een ruime keuze aan kwaliteitswijnen en wijnen per glas.

Vanuit hun basis bij restaurant VISTA in Willemstad zorgen gastvrouw Ingrid en SVH Meesterkok Henrie van der Heijden ervoor dat het Rotterdamse zusje volgens hun filosofie gerund wordt: lekker eten gemaakt met topkwaliteit producten in een ongedwongen sfeer en met een gulle dosis gastvrijheid. Noem het nonchalante perfectie!

Voorgerechten

Starters

Rundercarpaccio | peterselie | bieslook | spekjes | Pecorino
Beef carpaccio | parsley | chives | bacon | Pecorino
€22,00

Supplement eendenleverkrullen
Supplement duckliver curls
€10,00

Tiradito | zeebaars | citrus | verveine | venkel
Tiradito | seabass | citrus | verveine | fennel
€18,00

Kingcrab cocktail | koolrabi | basilicum | romaine
King crab cocktail | kohlrabi | basil | romaine lettuce
€22,50

Gerookte zalm | brioche | mierikswortel
Smoked salmon | brioche | horse radish
€15,00

Steak tartaar kalf | truffel | aardappel
Tatar of veal | truffle | potato
€17,50

Terrine ganzenlever | vijg | hazelnoot | suikerbrood
Terrine gooseliver | figs | hazelnut | sugarbread
€26,00

Straciatella | bieten bereidingen | olijf | gazpacho vinaigrette
Straciatella | beetroot preparations | olives | gazpacho vinaigrette
€16,00

Bisque van kreeft | fijne groenten | garnalen | citroengras
Lobster bisque | small vegetables | shrimps | lemongrass
€15,00

Supplement kreeftenstaart in de bisque
Supplement lobster tail in the bisque
€12,50

Vongoles | groene curry | kaffir
Vongoles | green curry | kaffir lime
€18,00

Business Lunch

Lunch 3 gangen
Lunch 3 courses
€49,50

Hoofdgerechten

Main courses

Tournedos, geroosterd | aardappel rösti | Madeira jus
Tenderloin, roasted | potato rösti | Madeira gravy
€37,50

Supplement gebakken ganzenlever
Suplement pan-fried gooseliver
€12,50

Maïshoender | gnocchi | cêpes saus
Corn chicken | gnocchi | cêpes sauce
€26,00

Graangevoerde ribeye (2 personen) | sjalot | bearnaise
Grain-fed ribeye (2 persons) | shallot | bearnaise sauce
€42,50 pp.

Kreeft, gegratineerd | basilicum | spinazie
Lobster, au gratin | basil | spinach
€35,00 1/2    –    €69,00 1/1

Tarbot filet | aardpeer | beurre blanc
Turbot fillet | Jerusalem artichoke | beurre blanc
€35,00

Noordzeetong op de graat | groene asperge | lardo
Dover sole on the bone | green asparagus | lardo
€55,00

Linguine | hoeve-ei | truffel | paddenstoelen
Linguine | farm egg | truffle | mushrooms
€23,50

Bijgerechten

Side dishes

Little gem salade | caesar
Little gem salad | Caesar
€5,00

Frietjes | mayonaise
Fries | mayonnaise
€6,00

Frietjes | truffel | parmezaan
Fries | truffle | parmesan
€8,50

Orzo | groene kruiden
Orzo | green herbs
€6,50

Bimi | pompoenpitten
Bimi | pumpkin kernels
€7,50


Voor allergenen kunt u zich wenden tot het personeel

Lunch & Diner

Ontvangst lunch 12:00 – 14:30 uur
Ontvangst diner 17:30 – 21:15 uur

Ons menu