Restobar VISTA Rotterdam

Restobar VISTA Rotterdam is het zusje van sterrenrestaurant VISTA in Willemstad. Eigenaren Ingrid en Henrie van der Heijden kozen voor hun Rotterdamse restaurant voor de formule van een restobar: een zaak waar je goed kan eten in een relaxte, toegankelijke sfeer, met aandacht voor mooie wijnen.

VISTA Rotterdam staat niet alleen voor het weidse uitzicht over het water en weidsheid in gastvrijheid en culinair genieten, maar ook voor vrijheid.

Maak je keuze van de à la carte kaart met gerechten gemaakt van producten van topkwaliteit. Liever een goed glas wijn of een (alcoholvrije) cocktail met jouw keuze van onze uitgebreide selectie bites aan de bar? Voorafgaand aan de voorstelling in het Nieuwe Luxor Theater een hapje eten?

Bij VISTA Rotterdam kan het allemaal. Er is zelfs een plaats aan de bar te reserveren, voor wie verzekerd wil zijn van ongedwongen culinair genieten op hoger eetniveau. Op de wijnkaart vind je een ruime keuze aan kwaliteitswijnen en wijnen per glas.

Vanuit hun basis bij restaurant VISTA in Willemstad zorgen gastvrouw Ingrid en SVH Meesterkok Henrie van der Heijden ervoor dat het Rotterdamse zusje volgens hun filosofie gerund wordt: lekker eten gemaakt met topkwaliteit producten in een ongedwongen sfeer en met een gulle dosis gastvrijheid. Noem het nonchalante perfectie!